Viame.cz
Viame.cz

Lamelové postelové rošty

Lamelové postelové rošty za super ceny. Na Viame najdete zboží z více jak 50 ověřených obchodů s nábytkem. Díky ideálnímu podkladu, který tvoří lamelový postelový rošt, bude vaše noc klidná bez jakéhokoli probuzení a hledání správné polohy. Celý popis

  • Barva   
  • Dekor   
  • Eshop   
  • Značka   
1-48 z 80 výsledků
1
  

Výhody lamelových postelových roštů

Základem pro kvalitní a zdravý spánek nejsou jen matrace, ale i správný výběr postelových roštů, na kterých jsou matrace položeny. Lamelové rošty do postele jsou určeny pro všechny druhy matrace. Latě jsou vyrobeny z kvalitního dřeva, které zaručují pevnost a dlouhou životnost roštů.

Lamelový rošt je dražší, ale zároveň kvalitnější. Zajišťuje delší životnost matrace. Rošt je tvořen z 28 nebo i 42 lamel. Lamely jsou vloženy do pevného rámu. U lamelových postelových roštů si lze připlatit za polohování. Manipulovat můžete s horní i se spodní části roštu.

Lamelové rošty

V nabídce najdete ještě dražší lamelové rošty s motorovým polohováním. U těchto motorových roštů si můžete nastavit téměř jakoukoliv polohu pro vaše pohodlí. Polohovatelné motorové lamelové rošty jsou vhodné pro lidi trpící ortopedickými problémy. Díky polohování si ulevíte od bolesti kolen nebo kyčlí.

Nejvyhledávanější jsou lamelové rošty v rozměrech 140x200, 180x80.