Viame.cz
Viame.cz

Noční stolky

Noční stolky za super ceny! Výběr nočních stolků z více jak 50 ověřených obchodů s nábytkem. Bez nočního stolku se neobejdete. Kam by jinak přišla knížka, lampička, brýle nebo špunty do uší? Prohlédněte si výběr stylových nočních stolků a načerpejte inspiraci při zařizování své ložnice. Jak vybrat správný noční stolek.

  • Barva   
  • Styl   
  • Uchycení   
  • Konstrukce   
  • Materiál   
  • Dekor   
  • Povrch   
  • Eshop   
  • Sada / set   
  • Značka   
1-48 z 927 výsledků
1
3 .. 20   

Jak vybrat noční stolek

Při výběru nočního stolku je důležité si pečlivě přeměřit prostor, který máte k dispozici. Noční stolek by měl být stejně vysoký jako je postel nebo trošku nižší. Stále častěji můžeme v interiérech vidět velmi vysoké noční stolky, které se hodí k honosným postelím v zámeckém stylu.

U nočního stolku sledujte jeho vnitřní uspořádání. Potřebujete šuplík na osobní věci? Budete chtít, aby byl stolek uzavíratelný nebo plně otevřený? Uvažujte o všech plusech i mínusech těchto typů.

Prodávají se také noční stolky na kolečkách, noční stolky s jídelní deskou nebo třeba stolky s uzamykatelným šuplíkem. Možností je mnoho.

Moderní a levné noční stolky

Hledáte moderní noční stolek, na který položíte lampičku a další drobnosti a bude vám dělat dobrou službu? Na Viame si vyberete. Součástí nabídky jsou noční stolky v dekoru dub, buk, borovice a další. Velmi populární jsou čistě bílé nebo černé stolky, které jsou nadčasové a z kurzu jen tak nevyjdou. Skvělým kompromisem je pak kombinace barvy a dekoru dřeva.

Noční stolky

Stylové noční stolky do ložnice

Noční stolek je pomyslná třešnička na dortu celé ložnice. Je to drobný prvek, který ale umí udělat velkou parádu. Se zbytkem ložnice by měl korespondovat a elegantně splývat nebo naopak vyčnívat jako extra zajímavý prvek. Skladem jsou velmi elegantní a nenápadné kousky, ale i extravagantnější a barevnější varianty.

Oblíbené jsou kvalitní noční stolky v zámeckém stylu na ozdobných nožkách, ale i industriální noční stolky z kovu. Dopřejte si luxus a pořiďte si noční stolek z masivu, který vám bude dělat radost dlouhé roky. Do takového kousku se vyplatí investovat.

Noční stolek by vám v ložnici rozhodně neměl chybět. Na Viame najdete stovky produktů z oblíbených e-shopů. Sehnat noční stolek za super cenu nebylo nikdy jednodušší. Trh myslí na požadavky všech zákazníků. Noční stolky ve skandinávském stylu, retro stylu, vintage, industriálním, minimalistickém nebo ryze moderním… nabídka je široká.