Viame.cz
Viame.cz

Hadrové koberce

Hadrové koberce za super ceny! Na Viame najdete ručně tkané hadrové koberce z více jak 50 ověřených obchodů. Díky jejich vysoké odolnosti se výborně hodí do předsíně nebo kuchyně. Máme pro vás varianty s třásněmi, bez třásní, v pestrém provedení, orientální a další. Koberce se výborně kombinují s dřevěnou podlahou. Celý popis

  • Barva   
  • Ručně tkaný   
  • Eshop   
  • Značka   
10 výsledků

Hadrový koberec není žádný hadr. Svůj název dostal ještě za starých časů, kdy lidé stříhali hadry na malé proužky a z nich pak tkali koberce. Tyto koberce se vyznačovali dobrou odolností a jejich kvalita je zachována dodnes díky pevnému způsobu tkaní. Kvůli jeho výrobě se mu říká také sešívaný koberec.

Stylové kusové koberce

Z nabídky kusových koberců si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Malé i větší koberce tak mohou zdobit moderní interiér, ale i ten tradičně zařízený. Kvalitní kusový koberec může elegantně splývat s vybavením pokoje, nebo naopak vyčnívat jakož to originální a stylový prvek. Velmi oblíbené jsou koberečky v neutrálních barvách, koberce kárované či žíhané.

Hadrové koberce

Ručně tkané hadrové koberce

Nabízíme vícebarevné i minimalistické ručně tkané koberce. Takový kousek je velmi praktický, a navíc svým neotřelým designem zútulní místnost. Perfektně se hodí jako dekorace na chaty nebo jako praktický kousek do předsíně, do kuchyně nebo kdekoliv jinde.