Viame.cz
Viame.cz

Balkónové sety

I malý balkón si můžete vybavit tak, abyste zde mohli v poklidu relaxovat. Velká nabídka setů na balkón vás nadchne. Vyberte si balkónový set, který bude perfektně splňovat vaše požadavky na estetičnost a praktičnost. Balkónový set se zpravidla skládá z jídelního stolu, který může mít hranatý či kulatý tvar, a dále ze dvou (či více) židlí nebo lavice na balkón. Celý popis

  • Barva   
  • Styl   
  • Počet míst   
  • Materiál   
  • Eshop   
  • Značka   
1-48 z 65 výsledků
1
  

Malé balkónové sety

Nemáte k dispozici příliš velký prostor k sezení? Nevadí, i s tím trh počítá. Skladem najdete malé sedací sety nebo i skládací balkónové sety, které jsou velmi praktické. Vybrat si můžete balkónový set pro dva, ale i varianty pro více lidí. Záleží na vašich prostorových možnostech. Garantujeme vám, že i posezení na malý balkón může být zcela komfortní.

Ratanové balkónové sety

Také při výběru setu na balkón můžete vybírat z různých provedení, designů a materiálů. Velmi oblíbené jsou ratanové sety, které vás nadchnou svým designem, ale i vysokou kvalitou. Svým vzhledem jsou nadčasové. Nevyžadují žádnou speciální péči a také se těší dlouhé životnosti. V nabídce jsou levné i luxusnější varianty.

Sety na balkon

Kovové balkónové sety

Moderní balkónové celokovové sety vám budou dobře sloužit řadu let. Kov skvěle odolává nepříznivým podmínkám počasí, jako je déšť, mráz, sníh či vítr. Z hlediska údržby jsou velmi praktické. Vydat se můžete cestou jednoduché elegance, ale pořídíte i velmi zdobené až extravagantní židle s jídelními stoly. Záleží jen na vás, co bude vašemu srdci a vkusu blíže.